Nieuws:

 

 Logo_SagroZeeland

 

Sagro is een cluster van ondernemingen op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. In een halve eeuw vol ontwikkelingen, innovaties en overnames is Sagro doorontwikkeld tot een grote multidisciplinaire dienstverlener in Zeeland en ver daarbuiten.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Heerenhoek, nabij het havengebied Vlissingen-Oost, in de provincie Zeeland.

 

Sagro is een familiebedrijf waarin alles draait om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in de producten en diensten die Sagro levert, maar ook kwaliteit in de wijze waarin wij opereren; veilig en doordacht.

 

Wij kunnen samen met onze dochterondernemingen zowel specialistische werkzaamheden uitvoeren, als ook voor elk project een totaaloplossing bieden. Jarenlange ervaring maakt ons de juiste partij voor zowel complexe als relatief gemakkelijke projecten. Wij hebben de beschikking over een breed, modern en bijzonder geavanceerd wagen- en materieelpark. Voor ieder project of handeling is er een passende machine of hulpstuk inzetbaar.

 

Sagro is een aannemer die duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken en ondernemen in praktijk brengt. Dit doen wij niet alleen door scheiding en hergebruik van vrijgekomen materialen, maar ook door de CO2-uitstoot tijdens de werkzaamheden te minimaliseren.