Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

NV EPZ

epz_logo

EPZ is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Bij EPZ wordt al meer dan 40 jaar op veilige en betrouwbare wijze stroom gemaakt. Er werken bijna 500 mensen die samen een kleine 600 MegaWatt stroom maken met de enige kerncentrale in Nederland en zeven windturbines. Veiligheid staat voorop bij alle handelingen, besluiten en overwegingen. Er wordt zorgvuldig gewerkt en EPZ wil dat de omgeving zo weinig mogelijk van haar activiteiten merkt. Daarom worden voortdurend de prestaties verbeterd en levert het bedrijf graag een bijdrage aan tal van milieudoelstellingen. Nucleaire en industriële veiligheid zijn de belangrijkste prioriteiten en dat is zichtbaar in alles wat EPZ doet. De bedrijfsvoering is optimaal afgestemd op de behoefte van de klanten en is maatschappelijk verantwoord. De medewerkers zijn daarbij de belangrijkste succesfactor.