Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

Mammoet Nederland B.V.

mammoet_logo

 


Mammoet Terminals is onderdeel van Mammoet, 's werelds toonaangevende specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Mammoet is met name actief in de sectoren energie en mijnbouw, de chemische en petrochemische industrie, de offshore constructie-industrie en de civiele en maritieme sectoren overal ter wereld, zowel op het land als op het water.

 

De Mammoet Terminal faciliteiten in Schiedam en Terneuzen, gunstig gelegen nabij de internationale havens van Rotterdam respectievelijk Antwerpen, gespecialiseerd in de behandeling van grote en/of zware ladingen evenals contractlading. De terminals bieden unieke oplossingen op maat voor uw supply chain management, variërend van kleine eenmalige diensten tot full-spectrum diensten voor end-to-end transport.