Nieuws:

 • 21-09-2018 Weekendafsluiting Terneuzen 28-9 tot 1-10 bij sluizencomplex

  Terneuzen, 20 september 2018 Van de aannemerscombinatie Sassevaart is bericht ontvangen dat de nieuwe rotonde op het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk, Buitenhaven in het weekend van 28 september tot 1 oktober 2018 wordt aangesloten op het wegennet bij het sluizencomplex Terneuzen. 

  Het kruispunt is dat weekend dan niet toegankelijk voor doorgaand wegverkeer. Vrijdag 28 september 10.00
  uur wordt de weg richting de Kennedylaan afgesloten. Het sluizencomplex is dan bereikbaar via de Scheldeboulevard.

  Lees verder

 • 21-08-2018 Weekendafsluiting knooppunt Sloeweg 31 augustus

  ’s-Heerenhoek, dinsdag 21 augustus 2018

  Van vrijdag 31 augustus 2018 (20.00 uur) tot maandag 3 september 2018 (05.00 uur) is een weekendafsluiting nodig van het huidige kruispunt Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en Bernhardweg West om een tijdelijke rotonde te kunnen realiseren.

  Lees verder

Mammoet Nederland B.V.

mammoet_logo

 


Mammoet Terminals is onderdeel van Mammoet, 's werelds toonaangevende specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Mammoet is met name actief in de sectoren energie en mijnbouw, de chemische en petrochemische industrie, de offshore constructie-industrie en de civiele en maritieme sectoren overal ter wereld, zowel op het land als op het water.

 

De Mammoet Terminal faciliteiten in Schiedam en Terneuzen, gunstig gelegen nabij de internationale havens van Rotterdam respectievelijk Antwerpen, gespecialiseerd in de behandeling van grote en/of zware ladingen evenals contractlading. De terminals bieden unieke oplossingen op maat voor uw supply chain management, variërend van kleine eenmalige diensten tot full-spectrum diensten voor end-to-end transport.