Nieuws:

Kloosterboer Vlissingen BV/Lineage Logistics 

 

Kloosterboer_logo.JPG

Kloosterboer/Lineage Logistics is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Ruim 3.500.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in West-Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandeling en logistieke IT-oplossingen.

 

Bij Kloosterboer werken zo’n zevenhonderd medewerkers. Naast een tiental locaties in Nederland beschikt het bedrijf over een uitgebreid international netwerk met vestigingen in onder meer Frankrijk, Polen, Zweden, Noorwegen, de Verenigde Staten en Canada.

 

De vestiging in Vlissingen heeft een opslagcapaciteit van 200.000 ton, waarvan ten minste 35.000 palletplaatsen geschikt zijn voor de opslag van verse producten. Er is een containerterminal met een depotfunctie met een beschikbaarheid van 4.500 TEU en 180 reefer plugs.