Nieuws:

 • 21-09-2018 Weekendafsluiting Terneuzen 28-9 tot 1-10 bij sluizencomplex

  Terneuzen, 20 september 2018 Van de aannemerscombinatie Sassevaart is bericht ontvangen dat de nieuwe rotonde op het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk, Buitenhaven in het weekend van 28 september tot 1 oktober 2018 wordt aangesloten op het wegennet bij het sluizencomplex Terneuzen. 

  Het kruispunt is dat weekend dan niet toegankelijk voor doorgaand wegverkeer. Vrijdag 28 september 10.00
  uur wordt de weg richting de Kennedylaan afgesloten. Het sluizencomplex is dan bereikbaar via de Scheldeboulevard.

  Lees verder

 • 21-08-2018 Weekendafsluiting knooppunt Sloeweg 31 augustus

  ’s-Heerenhoek, dinsdag 21 augustus 2018

  Van vrijdag 31 augustus 2018 (20.00 uur) tot maandag 3 september 2018 (05.00 uur) is een weekendafsluiting nodig van het huidige kruispunt Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en Bernhardweg West om een tijdelijke rotonde te kunnen realiseren.

  Lees verder

Indaver Nederland B.V.

 indaver_logo


Indaver houdt zich bezig met afvalbeheer en verwerking van industrieel en gevaarlijk afval, huishoudelijk en vergelijkbaar bedrijfsafval en bio-organisch afval. Met ruim 25 jaar ervaring en inmiddels een gerenommeerde reputatie staat Indaver synoniem voor duurzaam afvalbeheer. Indaver streeft naar het sluiten van de materiaalkringlopen op een CO2- en energie-efficiënte manier. Indaver Nederland is een volledige dochter van de Indaver Groep. De belangrijkste aandeelhouder, met 75%, is de Nederlandse multi-utility company DELTA N.V. De Vlaamse Milieuholding heeft 16% van de aandelen en de resterende 9% is in handen van een groep industriële aandeelhouders. Indaver Nederland heeft een jaarlijkse omzet van circa 125 miljoen euro.

 

Op de meer dan dertig locaties, voornamelijk in Zeeland en Zuid-Holland, werkt Indaver met ruim 300 medewerkers. Voor de Zeeuwse gemeenten is Indaver Nederland de partner voor afvalinzameling, -recycling en –verwerking. Indaver Impex, een onderdeel van Indaver Nederland dat is gespecialiseerd in het scheiden van vaste en vloeibare afvalstoffen, doet vanuit haar vestiging in ’s Gravenpolder de ontwatering van slib en afvalwater van bedrijven, tot en met de eindverwerking. Bij Indaver Gevaarlijk Afval in Hoek, exploiteert Indaver een transferstation voor gevaarlijk afval, een waterzuiveringsinstallatie en een cleaningsinstallatie voor tankwagens en treinwagons. Sinds 2013 is in Alphen aan den Rijn een innovatieve GFT-vergister gevestigd; deze vergister produceert groen aardgas uit groente-, fruit- en tuin(GFT-)afval.