Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

Indaver Nederland B.V.

 indaver_logo


Indaver houdt zich bezig met afvalbeheer en verwerking van industrieel en gevaarlijk afval, huishoudelijk en vergelijkbaar bedrijfsafval en bio-organisch afval. Met ruim 25 jaar ervaring en inmiddels een gerenommeerde reputatie staat Indaver synoniem voor duurzaam afvalbeheer. Indaver streeft naar het sluiten van de materiaalkringlopen op een CO2- en energie-efficiënte manier. Indaver Nederland is een volledige dochter van de Indaver Groep. De belangrijkste aandeelhouder, met 75%, is de Nederlandse multi-utility company DELTA N.V. De Vlaamse Milieuholding heeft 16% van de aandelen en de resterende 9% is in handen van een groep industriële aandeelhouders. Indaver Nederland heeft een jaarlijkse omzet van circa 125 miljoen euro.

 

Op de meer dan dertig locaties, voornamelijk in Zeeland en Zuid-Holland, werkt Indaver met ruim 300 medewerkers. Voor de Zeeuwse gemeenten is Indaver Nederland de partner voor afvalinzameling, -recycling en –verwerking. Indaver Impex, een onderdeel van Indaver Nederland dat is gespecialiseerd in het scheiden van vaste en vloeibare afvalstoffen, doet vanuit haar vestiging in ’s Gravenpolder de ontwatering van slib en afvalwater van bedrijven, tot en met de eindverwerking. Bij Indaver Gevaarlijk Afval in Hoek, exploiteert Indaver een transferstation voor gevaarlijk afval, een waterzuiveringsinstallatie en een cleaningsinstallatie voor tankwagens en treinwagons. Sinds 2013 is in Alphen aan den Rijn een innovatieve GFT-vergister gevestigd; deze vergister produceert groen aardgas uit groente-, fruit- en tuin(GFT-)afval.