Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

ICL-IP Terneuzen B.V.

ICL IP

 

ICL-IP Terneuzen is producent van een breed scala producten. De grondstof die in de meeste gevallen daarvoor gebruikt wordt, pure broom, wordt uit de Dode Zee gewonnen. Verder leveren het bedrijf broom, afkomstig van het moederbedrijf in Israël, herverpakt aan diverse klanten in Europa.

Onze toepassingen vind je bijvoorbeeld in brandvertragende middelen, medicijnen, in vitamines, verf, de foto-industrie, de parfumindustrie, bij oliewinning en waterbehandeling en landbouw. We maken ook producten volgens recepten van onze klanten (tolling). Er zijn bovendien enkele installaties die speciaal voor individuele klanten gereserveerd zijn.

 

ICL-IP Terneuzen aan de Zevenaarhaven langs het kanaal van Gent naar Terneuzen is onderdeel van de Israëlische multinational ICL-Industrial Products, de grootste broomproducent ter wereld.

 

Carrière

ICL 57

Bij ICL-IP Terneuzen werken 90 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons bedrijf werkzaam. Productiemedewerkers en technische collega’s krijgen, in aanvulling op de reguliere opleiding, een op ons bedrijf toegespitste aanvullende scholing. Er bestaat immers geen specifieke training voor het maken van broomhoudende producten. Onze scholing leidt tot chemiespecialisten; experts die chemicaliën maken die niet in de standaardboeken staan.

 

Wil je meer weten over werken bij ICL-IP Terneuzen BV?
Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, telefoonnummer +31 115 689115 of via e-mail:
hr_terneuzen@icl-ip.com

 

Ook kun je meer informatie vinden op onze website:

www.iclip-terneuzen.nl/nl/vacatures/