Nieuws:

 • 21-09-2018 Weekendafsluiting Terneuzen 28-9 tot 1-10 bij sluizencomplex

  Terneuzen, 20 september 2018 Van de aannemerscombinatie Sassevaart is bericht ontvangen dat de nieuwe rotonde op het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk, Buitenhaven in het weekend van 28 september tot 1 oktober 2018 wordt aangesloten op het wegennet bij het sluizencomplex Terneuzen. 

  Het kruispunt is dat weekend dan niet toegankelijk voor doorgaand wegverkeer. Vrijdag 28 september 10.00
  uur wordt de weg richting de Kennedylaan afgesloten. Het sluizencomplex is dan bereikbaar via de Scheldeboulevard.

  Lees verder

 • 21-08-2018 Weekendafsluiting knooppunt Sloeweg 31 augustus

  ’s-Heerenhoek, dinsdag 21 augustus 2018

  Van vrijdag 31 augustus 2018 (20.00 uur) tot maandag 3 september 2018 (05.00 uur) is een weekendafsluiting nodig van het huidige kruispunt Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en Bernhardweg West om een tijdelijke rotonde te kunnen realiseren.

  Lees verder

ICL-IP Terneuzen B.V.

ICL IP

 

ICL-IP Terneuzen is producent van een breed scala producten. De grondstof die in de meeste gevallen daarvoor gebruikt wordt, pure broom, wordt uit de Dode Zee gewonnen. Verder leveren het bedrijf broom, afkomstig van het moederbedrijf in Israël, herverpakt aan diverse klanten in Europa.

Onze toepassingen vind je bijvoorbeeld in brandvertragende middelen, medicijnen, in vitamines, verf, de foto-industrie, de parfumindustrie, bij oliewinning en waterbehandeling en landbouw. We maken ook producten volgens recepten van onze klanten (tolling). Er zijn bovendien enkele installaties die speciaal voor individuele klanten gereserveerd zijn.

 

ICL-IP Terneuzen aan de Zevenaarhaven langs het kanaal van Gent naar Terneuzen is onderdeel van de Israëlische multinational ICL-Industrial Products, de grootste broomproducent ter wereld.

 

Carrière

ICL 57

Bij ICL-IP Terneuzen werken 90 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons bedrijf werkzaam. Productiemedewerkers en technische collega’s krijgen, in aanvulling op de reguliere opleiding, een op ons bedrijf toegespitste aanvullende scholing. Er bestaat immers geen specifieke training voor het maken van broomhoudende producten. Onze scholing leidt tot chemiespecialisten; experts die chemicaliën maken die niet in de standaardboeken staan.

 

Wil je meer weten over werken bij ICL-IP Terneuzen BV?
Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, telefoonnummer +31 115 689115 of via e-mail:
hr_terneuzen@icl-ip.com

 

Ook kun je meer informatie vinden op onze website:

www.iclip-terneuzen.nl/nl/vacatures/