Nieuws:

 • 21-09-2018 Weekendafsluiting Terneuzen 28-9 tot 1-10 bij sluizencomplex

  Terneuzen, 20 september 2018 Van de aannemerscombinatie Sassevaart is bericht ontvangen dat de nieuwe rotonde op het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk, Buitenhaven in het weekend van 28 september tot 1 oktober 2018 wordt aangesloten op het wegennet bij het sluizencomplex Terneuzen. 

  Het kruispunt is dat weekend dan niet toegankelijk voor doorgaand wegverkeer. Vrijdag 28 september 10.00
  uur wordt de weg richting de Kennedylaan afgesloten. Het sluizencomplex is dan bereikbaar via de Scheldeboulevard.

  Lees verder

 • 21-08-2018 Weekendafsluiting knooppunt Sloeweg 31 augustus

  ’s-Heerenhoek, dinsdag 21 augustus 2018

  Van vrijdag 31 augustus 2018 (20.00 uur) tot maandag 3 september 2018 (05.00 uur) is een weekendafsluiting nodig van het huidige kruispunt Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en Bernhardweg West om een tijdelijke rotonde te kunnen realiseren.

  Lees verder

Cargill

Cargill_logo_nw.JPG

Over Cargill wereldwijd

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met boeren, klanten, overheden en onze omgeving helpen we mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op onze expertise en 150 jaar ervaring.

Onze 142.000 werknemers in 67 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren.

 

Cargill in Nederland

In Nederland produceert Cargill voedingsingrediënten en verwerken, distribueren en verhandelen we heel wat landbouwproducten. Cargill heeft door het hele land ongeveer 2400 werknemers in dienst die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam (Botlek), Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.

 

LOCATIES SAS VAN GENT EN BERGEN OP ZOOM

In Sas van Gent en Bergen op Zoom werken zo’n 700 mensen. In de productie verwerken we maïs en tarwe tot zetmelen, eiwitten, glucose en alcohol. Deze grondstoffen worden daarna verder verwerkt in toepassingen in de voedingsindustrie zoals snoep, dranken, zuivel, koekjes, soepen en nog veel meer. Onze producten worden ook gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton.

 

Contact en informatie Cargill:
Via onze website: www.cargill.nlwww.cargill.com

 

Voor de locaties Bergen op Zoom en Sas van Gent:
Vacatures en informatie stages: werken@cargill.com
Algemeen: info@cargill.com