Nieuws:

Cargill

Cargill_logo_nw.JPG

Over Cargill wereldwijd

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met boeren, klanten, overheden en onze omgeving helpen we mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op onze expertise en 150 jaar ervaring.

Onze 142.000 werknemers in 67 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren.

 

Cargill in Nederland

In Nederland produceert Cargill voedingsingrediënten en verwerken, distribueren en verhandelen we heel wat landbouwproducten. Cargill heeft door het hele land ongeveer 2400 werknemers in dienst die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam (Botlek), Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.

 

LOCATIES SAS VAN GENT EN BERGEN OP ZOOM

In Sas van Gent en Bergen op Zoom werken zo’n 700 mensen. In de productie verwerken we maïs en tarwe tot zetmelen, eiwitten, glucose en alcohol. Deze grondstoffen worden daarna verder verwerkt in toepassingen in de voedingsindustrie zoals snoep, dranken, zuivel, koekjes, soepen en nog veel meer. Onze producten worden ook gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton.

 

Contact en informatie Cargill:
Via onze website: www.cargill.nlwww.cargill.com

 

Voor de locaties Bergen op Zoom en Sas van Gent:
Vacatures en informatie stages: werken@cargill.com
Algemeen: info@cargill.com