Nieuws:

 

Terneuzen, 14 september 2015

 

Van 18 tot en met 20 november vindt in Istanbul voor de negende keer de jaarlijkse Logitrans International Transport Logistics Exhibition plaats.


Logitrans is een middelgrote algemeen logistieke beurs die wordt georganiseerd door Messe München die ook verantwoordelijk is voor Transport Logistic München en Shanghai. Vorig jaar telde Logitrans circa 15.000 bezoekers uit meer dan 50 landen. Zij konden kennis maken met 200 standhouders afkomstig uit 22 landen. Dit aantal groeit jaarlijks en dat is niet voor niets. Istanbul vormt enerzijds een belangrijke logistieke schakel tussen Europa en Azië en anderzijds is Turkije een land met een uitstekend economisch potentieel zowel door de aanwezige bevolking als door het grote aantal producenten.

 

Dit jaar zal Zeeland Seaports (ZSP) voor het eerst aanwezig zijn op deze beurs met een stand van 48 m2 die wij zullen delen met de haven van Gent. ZSP biedt de mogelijkheid om uw bedrijf op de stand van ZSP te presenteren en tegelijkertijd contacten te leggen, te onderhouden en kennis te maken met deze interessante markt.


Meer info over de beurs vindt u op: www.logitrans.com.tr/english

 

Waarom deelnemen aan deze beurs op de stand van ZSP?
 Profilering op een internationaal event in een kansrijke markt.
 Een professioneel paviljoen met duidelijke branding van uw bedrijf.
 Professionele ondersteuning tijdens de beurs.
 Ondersteuning bij ad hoc matchmaking gedurende de beurs.
 En dit alles voor een redelijke bijdrage.

 

Side events

Op dit moment onderzoeken we nog de mogelijkheden voor extra activiteiten rond of tijdens de beurs, zoals bijvoorbeeld een matchmakingdiner op de eerste dag van de beurs en/of een cocktailparty op de stand op de tweede dag van de beurs. De kosten van dit nevenprogramma zal geen invloed hebben op uw financiële bijdrage maar wel de beursdeelname extra toegevoegde waarde geven.

 

Meer informatie en aanmelden

Deelname aan Logitrans 2015 samen met Zeeland Seaports en Havenbedrijf Gent biedt u volop kansen. Meer informatie over kosten en aanmelden kan via een mail aan events@zeelandseaports.com. Voor vragen kunt u terecht bij Arno Dirkzwager. Arno is te bereiken via arno.dirkzwager@zeelandseaports.com of via +31 115 647457.