Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

 

Vertrekkend secretaris van PORTIZ Wies Saman is op donderdag 10 december 2015 onderscheiden met de Zeeuwse Commissarispenning. De penning wordt uitgereikt aan personen die meerdere jaren verdienstelijk zijn geweest voor de Zeeuwse samenleving of die werkzaamheden hebben verricht die van bijzondere waarde zijn voor de Zeeuwse samenleving. In het bijzonder de succesvolle inzet van Saman voor het behartigen van de belangen van het Zeeuwse bedrijfsleven in Den Haag en Brussel waren een belangrijke reden voor deze onderscheiding.

 

2015-12-10 18.02.25

CvK Polman reikt de penning en bijbehorende oorkonde uit aan Saman.


De penning werd in een druk bezochte afscheidsbijeenkomst uitgereikt door commissaris van de Koning Han Polman. Deze bijeenkomst vond plaats in de Nieuwe Kerk in Middelburg.

 

Met deze decoratie schaart Saman als drager van deze penning zich ondermeer in het illustere gezelschap van de Zeeuwse astronaut Lodewijk van den Berg en Anna Eleanor Roosevelt (kleindochter van President Franklin Delano Roosevelt).