Aanemerscombinatie Sassevaart bericht ons over de tijdelijke afsluiting van het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk en Buitenhaven:

Zoals u vast al heeft gezien en ervaren, leggen we op dit moment een nieuwe rotonde aan bij het sluizencomplex Terneuzen. Hierdoor verbetert de doorstroming en veiligheid op het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk, Buitenhaven. Omdat u in de omgeving van dit kruispunt woont of werkt, willen we u graag direct informeren over het volgende:

Weekendafsluiting

Van vrijdagavond 28 september 18.00 uur tot en met maandagochtend 1 oktober 6.00 uur sluiten we de rotonde aan op het wegennet. U kunt hiervan hinder van ondervinden. Het kruispunt is dat weekend niet toegankelijk voor doorgaand wegverkeer. Vrijdag 28 september 10.00 uur sluiten we de weg richting de Kennedylaan af. Het sluizencomplex is dan bereikbaar via de Scheldeboulevard.


Omleiding

Fietsers en voetgangers hoeven niet om te rijden. Zij kunnen in beide richtingen veilig passeren over het verbrede fiets- en voetpad. Hulpdiensten kunnen altijd passeren. De bussen van Connexxion rijden zoveel  mogelijk volgens de normale dienstregeling.
Tijdens de weekendafsluiting is het kruispunt en daardoor ook de zuidbrug van de Oostsluis niet bereikbaar voor het wegverkeer. De noordbrug blijft bereikbaar maar is regelmatig niet beschikbaar i.v.m. passerend scheepvaartverkeer. Verkeersregelaars zijn daar aanwezig om opstoppingen te voorkomen. Verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid.

  

omleidingsroute_Terneuzen_20180928

Toelichting werkzaamheden


• Vrijdag 28 september
Om 10.00 uur sluiten we de Schependijk af in de richting van de Kennedylaan. We beginnen dan direct met het frezen van het wegdek. Dit kan geluidsoverlast met zich meebrengen. Daarom beginnen we hier al vroeg mee. Het frezen gaat door tot 23.00 uur. In de nacht van vrijdag op zaterdag brengen we puinverharding aan. Hoewel dit werk minder geluid met zich meebrengt, kunt u geluid van o.a. lossende vrachtwagens horen.


• Zaterdag 29 september
Tussen 7.00 en 23.00 uur asfalteren we. Hiervoor rijden o.a. vrachtwagens en walsen heen en weer. De nacht van zaterdag op zondag verloopt geluidsarm.


• Zondag 30 september
Om 7.00 uur beginnen de laatste werkzaamheden aan de rotonde en sluiten we de weg aan. Controlerende instanties lopen de werken na, we ronden af en ruimen op. Zodra we klaar zijn, gaat de rotonde open.


• Maandag 1 oktober
Uiterlijk 6.00 uur is de rotonde begaanbaar voor het doorgaande verkeer.

 

We hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Aannemerscombinatie Sassevaart
VlaamsNederlandse Scheldecommissie