Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

 

Terneuzen, 2 februari 2015

 

Per 1 februari 2015 heeft Styron Netherlands B.V. de handelsnaam gewijzigd in Trinseo Netherlands B.V.

Het is alleen een wijziging in de naam. Er verandert niets in de locatie, activiteiten en personeel als gevolg van deze naamswijziging. Ook het eigendom van het bedrijf is niet veranderd; wel heeft er een kleine aandelenemissie in de Verenigde Staten plaatsgehad.

 

Over de nieuwe naam

 

Het woord "Trinseo" is afgeleid van "intrinsiek", dat weerspiegeld dat de producten en technologie "intrinsieke" waarde leveren voor de afnemers. De nieuwe naam weerspiegeld beter de breedte van waar het bedrijf voor staat en wat het levert: de producten en waarde voor de afnemers. De nieuwe naam geeft tevens de mogelijkheid voor het bedrijf verder te groeien. De pijl komt ook terug in het nieuwe Trinseo logo, samen met het bestaande kleurpalet en het motto "Powering Ideas". Trinseo blijft de merknaam STYRON als handelsnaam voeren voor de polystyreen producten.