Nieuws:

 

Van de Provincie Zeeland is bericht ontvangen dat in het kader van het project Verdubbeling Sloeweg N62 er op donderdag 15 december 2016 nog (herstel)werkzaamheden worden uitgevoerd aan de wegberm langs de Bernhardweg West N254 bij Nieuwdorp in de gemeente Borsele. 

 

Dit betekent dat de toerit komende van de Frankrijkweg richting de Bernhardweg West N254 bij Nieuwdorp in de gemeente Borsele op donderdag 15 december 2016 tussen 09.00 uur en 16.00 uur dicht is voor het verkeer en er geldt een omleidingsroute. Verkeer wordt geadviseerd om de gele borden te volgen. Bij slecht weer en / of onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

 

Omleidingsroute voor automobilisten


Verkeer vanuit Nieuwdorp / Vlissingen-Oost / Ritthem richting Goes (via Sloeweg) en Terneuzen (via Westerscheldetunnel) wordt omgeleid via Europaweg Oost, Assenburgweg en Westerscheldetunnelweg. De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden.

 

De andere toerit en afritten nabij Nieuwdorp blijven open voor het verkeer.

 

Vragen?


Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met het projectsecretariaat 0118-631245 of stuur een e-mail naar sloeweg@zeeland.nl.