Nieuws:

 

Van de Provincie Zeeland is bericht ontvangen dat in het kader van het project Verdubbeling Sloeweg N62 de Stelledijk in de gemeenten Goes en Borsele 4 maanden dicht is voor het verkeer in de periode van maandag 4 april 2016 (07.00 uur) tot en met vrijdag 5 augustus 2016 (16.00 uur). In deze periode wordt de ondersteuningsconstructie aangebracht van het viaduct Stelledijk. Het verkeer moet rekening houden met omleidingsroutes en wordt geadviseerd de gele borden te volgen. 

 

Op maandag 4 april 2016 wordt gestart met het inrichten van de bouwplaats. Vervolgens worden 24 stuks palen onder het viaduct Stelledijk aangebracht. Daarna worden er rondom de palen steigers aangebracht en volgen er verschillende las- en conserveringswerkzaamheden. Tot slot worden de steigers afgebroken en de tijdelijke bouwplaats opgeruimd. Op vrijdag 5 augustus 2016 om 16.00 uur is de Stelledijk weer in alle richtingen toegankelijk voor het verkeer.

 

provzld_stelledijkFoto Stelledijk 4 maanden dicht: Het weggedeelte in het rood is twee weken afgesloten voor het verkeer

 

Omleiding motorvoertuigen
• voor het verkeer van ’s-Heer Arendskerke richting Heinkenszand, volg cijfer 2: de route loopt via Noordzakweg / Drieweg (N665), Clara’s Pad en Boerendijk.
• voor het verkeer van Heinkenszand richting ’s-Heer Arendskerke, volg cijfer 4: de route loopt via Boerendijk / Noordlandseweg, Clara’s Pad en Drieweg / Noordzakweg (N665).

 

Omleidingsroute (brom)fietsers
• voor (brom)fietsers van ’s-Heer Arendskerke richting Heinkenszand, volg het symbool “fiets”: de route loopt via Noordzakweg / Drieweg (N665), Clara’s Pad en Boerendijk
• voor (brom)fietsers van Heinkenszand richting ’s-Heer Arendskerke, volg letter F: de route loopt via Boerendijk, Clara’s Pad en Drieweg / Noordzakweg (N665)

 

Bereikbaarheid woningen Stelledijk
• de woningen aan de Stelledijk nummers 1, 2, 3, 4, 7, 40 en 42 blijven bereikbaar via de rotonde N664 / N665 bij ’s-Heer Arendskerke.

 

Hulpdiensten en Openbaar vervoer
• Voor het openbaar vervoer en de hulpdiensten is het niet mogelijk om door het werkvak te rijden gedurende de wegafsluiting.

 

Vragen?
Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met het projectsecretariaat 0118-631245 of stuur een e-mail naar sloeweg@zeeland.nl.

 

Meer weten?
Op de website www.zeeland.nl/sloeweg vindt u actuele informatie over de werkzaamheden.