Nieuws:

 

Van de provincie Zeeland is bericht ontvangen dat in verband met het project Verdubbeling Sloeweg N62 in de periode van maandag 21 maart 2016 (om 07.00 uur) tot en met vrijdag 25 maart 2016 (om 19.00 uur) een weggedeelte van de Heinkenszandseweg N667 tussen de Molendijk en de Nassauweg nabij 's-Heerenhoek in de gemeente Borsele dicht is. 

De voorwaarschuwingsborden voor deze uitvoeringswerkzaamheden zijn 7 maart geplaatst. Het afsluiten van de Heinkenszandseweg betekent dat het verkeer rekening moet houden met omleidingsroutes. Het verkeer wordt geadviseerd hiervoor de gele borden te volgen. Overigens behouden nood- en hulpdiensten, (brom)fietsers en wandelaars een doorgang door het wegvak.

 

In de genoemde periode wordt de nieuwe rotonde aangesloten op de bestaande Heinkenszandseweg N667. Hiertoe worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: grond- en asfaltwerkzaamheden, het aanbrengen van wegmarkering (belijning) en openbare verlichting en het plaatsen van verkeersborden. Na vrijdag 25 maart 2016 om 19.00 uur is deze rotonde aangesloten op de Heinkenszandseweg N667 en het wegvak is weer beschikbaar voor het verkeer. Bij slecht weer en / of andere onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

provzld_heinkenszandseweg

Foto Locatie nieuwe rotonde Heinkenszandseweg en in het rood het weggedeelte wat in week 12 dicht is voor het verkeer

 

Omleidingsroutes motorvoertuigen
• Van 's-Heerenhoek richting Heinkenszand volg letter V:verkeer wordt omgeleid via Middelburgsestraat / Stooflaan (N667), Sloeweg (N62), A58, Afrit 36 bij Heinkenszand, Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667).
• Van Heinkenszand richting 's-Heerenhoek volg letter H: verkeer wordt omgeleid via Heinkenszandseweg (N667), Drieweg (N665), Afrit 36 bij Heinkenszand, A58, Sloeweg (N62), Stooflaan / Middelburgsestraat (N667).

 

Nood- en hulpdiensten, (brom)fietsers en voetgangers
Voor de nood- en hulpdiensten, (brom)fietsers en voetgangers is er een doorgang door het betreffende wegvak.

 

Openbaar vervoer
Voor het openbaar vervoer is het niet mogelijk om door het werkvak te rijden gedurende de afsluiting.

 

Bereikbaarheid woningen langs Molendijk en Heinkenszandseweg
Aan weerszijden van het afgesloten weggedeelte blijven de woningen en bedrijven langs de Molendijk en Heinkenszandseweg bereikbaar.

 

Vragen?
Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met het projectsecretariaat 0118-631245 of stuur een e-mail naar sloeweg@zeeland.nl.

 

Meer weten?
Op de website www.zeeland.nl/sloeweg vindt u actuele informatie over de werkzaamheden.