Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

 

Het Maintenance Value Park, dat nu nog aangelegd wordt bij Terneuzen, opent later dit jaar haar deuren. Contractors op het gebied van de maintenance van de fabrieken van chemisch bedrijf Dow zullen zich op het park vestigen. Verwacht wordt dat ook andere contrators in de Kanaalzone Terneuzen-Gent zullen verhuizen naar het Maintenance Value Park.

 

Kennisacademie

Een Kennisacademie die opleidingen verzorgt voor fabrieksonderhoud in de Kanaalzone is ook onderdeel van het project.

 

Investering

De provincie Zeeland heeft €2,2 miljoen geïnvesteerd, waarvan €1,5 miljoen van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie afkomstig was voor de aanleg van wegen.

 

Locatie

Het nieuwe park ligt vlakbij de Westerscheldetunnel.

(bron: Zeeland PortNews)