Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

 

Terneuzen, 24 juni 2016

 

Frans Kempenaars is dit jaar gekozen tot Havenpersoonlijkheid van het jaar. Kempenaars is naast algemeen directeur van Trinseo ook voorzitter van de havenbelangenvereniging PORTIZ.

 

Trinseo is een toonaangevende wereldproducent van styreen, styreen polymeren, technische thermoplasten, rubber en latex. Het bedrijf was recentelijk ook in het nieuws doordat het een van eerste bedrijven is die zich vestigt op het nieuwe Maintenance Value Park in Terneuzen.

 

De bekendmaking van de verkiezing van de Havenpersoonlijkheid van het jaar vond plaats bij de start van de Terneuzense Havenfeesten op vrijdag 24 juni. Kempenaars liet weten verguld te zijn met deze erkenning. 

 

De Terneuzense havenfeesten werden door een ander PORTIZ lid, Multraship, aangegrepen om hun nieuwste slepers, Multratug 29 en Multratug 30, te dopen. Beide schepen werden tijden de vlootschouw aan het publiek voorgesteld.