Nieuws:

 • 21-09-2018 Weekendafsluiting Terneuzen 28-9 tot 1-10 bij sluizencomplex

  Terneuzen, 20 september 2018 Van de aannemerscombinatie Sassevaart is bericht ontvangen dat de nieuwe rotonde op het kruispunt Binnenvaartweg, Schependijk, Buitenhaven in het weekend van 28 september tot 1 oktober 2018 wordt aangesloten op het wegennet bij het sluizencomplex Terneuzen. 

  Het kruispunt is dat weekend dan niet toegankelijk voor doorgaand wegverkeer. Vrijdag 28 september 10.00
  uur wordt de weg richting de Kennedylaan afgesloten. Het sluizencomplex is dan bereikbaar via de Scheldeboulevard.

  Lees verder

 • 21-08-2018 Weekendafsluiting knooppunt Sloeweg 31 augustus

  ’s-Heerenhoek, dinsdag 21 augustus 2018

  Van vrijdag 31 augustus 2018 (20.00 uur) tot maandag 3 september 2018 (05.00 uur) is een weekendafsluiting nodig van het huidige kruispunt Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en Bernhardweg West om een tijdelijke rotonde te kunnen realiseren.

  Lees verder

De Zeeuwse Havendagen
Doet u ook mee?

logo_DeZeeuwseHavendagen

 

 

 


Op 22, 23 en 24 juni 2018 organiseren de ZPPC en de Stichting Havendagen Terneuzen in samenwerking met North Sea Port de Zeeuwse Havendagen. Het evenement start op 22 juni met het Havencongres in het CCXL Theater in Vlissingen. Op 23 juni is de Open Havendag op het terrein van Damen in Vlissingen-Oost en het terrein naast het Portaal van Vlaanderen in Terneuzen. Die dag kan iedereen kennis maken met onze fascinerende en veelzijdige havens, inzicht krijgen in het economische belang ervan voor de regio en volop carrièremogelijkheden ontdekken. Zondag 24 juni worden de Zeeuwse Havendagen afgesloten met activiteiten van de Stichting Havendagen Terneuzen.

 

Ook uw bedrijf kan meedoen met de Open Havendag. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan de bedrijven- of carrièremarkt in Vlissingen en/of Terneuzen. Of u kunt uw bedrijf openstellen voor een bedrijfsbezoek. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.zppc.nl/nl/open-havendag. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Yvonne de Wolf van de Zeeland Port Promotion Council via info@zppc.nl Aanmelden kan nog tot 1 juni 2018.


Het volledige programma van de ZPPC en de Stichting Havendagen Terneuzen vindt up www.zeeuwsehavendagen.nl