Nieuws:

  • 15-11-2018 Werkzaamheden aan tijdelijke rotonde Sloeweg N62

    Van de Provincie Zeeland ontvingen we berichtgeving over tijdelijke hinder bij de tijdelijke rotonde Sloeweg van maandag 19 november tot en met woensdag 21 november 2018 tussen 19.00 uur en 05.00 uur

    Lees verder

  • 05-11-2018 Vopak investeert opnieuw in gasopslag in Vlissingen

    In totaal wordt er 9,200 cbm voor gasopslag bijgebouwd. Verwachting is dat deze uitbreiding in het tweede kwartaal van 2020 in gebruik zal worden genomen. In 2015 werd eenzelfde type uitbreiding gedaan, destijds werden er 6 gas bullets bijgebouwd, nu gaat het om een uitbreiding van 2 gas bullets. 

    Lees verder

De Zeeuwse Havendagen
Doet u ook mee?

logo_DeZeeuwseHavendagen

 

 

 


Op 22, 23 en 24 juni 2018 organiseren de ZPPC en de Stichting Havendagen Terneuzen in samenwerking met North Sea Port de Zeeuwse Havendagen. Het evenement start op 22 juni met het Havencongres in het CCXL Theater in Vlissingen. Op 23 juni is de Open Havendag op het terrein van Damen in Vlissingen-Oost en het terrein naast het Portaal van Vlaanderen in Terneuzen. Die dag kan iedereen kennis maken met onze fascinerende en veelzijdige havens, inzicht krijgen in het economische belang ervan voor de regio en volop carrièremogelijkheden ontdekken. Zondag 24 juni worden de Zeeuwse Havendagen afgesloten met activiteiten van de Stichting Havendagen Terneuzen.

 

Ook uw bedrijf kan meedoen met de Open Havendag. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan de bedrijven- of carrièremarkt in Vlissingen en/of Terneuzen. Of u kunt uw bedrijf openstellen voor een bedrijfsbezoek. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.zppc.nl/nl/open-havendag. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Yvonne de Wolf van de Zeeland Port Promotion Council via info@zppc.nl Aanmelden kan nog tot 1 juni 2018.


Het volledige programma van de ZPPC en de Stichting Havendagen Terneuzen vindt up www.zeeuwsehavendagen.nl