Nieuws:

 

In 2016 worden diverse werkzaamheden door Rijkswaterstaat (RWS) uitgevoerd aan de sluizen in Terneuzen ten behoeve van het project Modernisering ObjectBediening Zeeland (MOBZ). Voor deze werkzaamheden zijn stremmingen nodig. Vanaf 16 mei 2016 zal de Westsluis 15 keer voor 24 uur gestremd zijn op verschillende maandagen tot november en enkele keren twee uur rond laag water. De Oostsluis zal vier weken gestremd zijn van 17 oktober – 13 november.

 

In gelinkte factsheet vindt u meer informatie over deze werkzaamheden die hinder zullen veroorzaken voorde scheepvaart. Om de hinder zoveel als mogelijk te beperken stemt RWS het precieze moment van de start van de stremming steeds af met de Haven Gent en Zeeland Seaports en informeren zij hun relaties van te voren over de stremmingen zodat zij hier rekening mee kunnen houden.

 

Heeft u vragen? Stel ze via mobz@rws.nl of kijk op bijgevoegde factsheet vindt u meer informatie over de werkzaamheden die Rijkswaterstaat dit jaar uitvoert aan de sluizen in Terneuzen in het kader van het project Modernisering ObjectBediening Zeeland (MOBZ). 


Heeft u vragen? Stel ze via mobz@rws.nl of kijk op www.rijkswaterstaat.nl/mobz