Nieuws:

 

Sas van Gent, 17 mei 2018

 

Van de Provincie Zeeland is bericht ontvangen over een aantal voorgenomen werkzaamheden aan het knooppunt Sloeweg. Het betreft de volgende werkzaamheden:

 

Het huidige kruispunt met verkeerslichten bij Nieuwdorp wordt vervangen door een ongelijkvloers knooppunt met drie viaducten: knooppunt Drie Klauwen. Vanwege werkzaamheden aan dit knooppunt is een deel van de Sloeweg (N62), vanaf de verkeerslichten richting ’s-Heerenhoek tot het viaduct Calishoeck, dicht van vrijdag 25 mei (20.00 uur) tot maandag 28 mei 2018 (5.00 uur). Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen. Houd rekening met extra reistijd. Bij slecht weer en / of onvoorziene weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

 

Beschikbare richtingen
Het verkeer vanuit Goes (via de A58) richting Middelburg en Terneuzen kan in dit weekend over de Sloeweg (N62) rijden. Ook het verkeer van Terneuzen richting Middelburg en vice versa heeft geen last van de werkzaamheden. Het verkeer vanuit ’s-Heerenhoek kan richting Middelburg en Terneuzen.

 

Voorbereiding aanleg rijbaan en rotonde
In dit weekend worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van de nieuwe rijbaan Terneuzen – Goes en de aanleg van de tijdelijke rotonde. Deze rotonde zal tot medio 2019 het huidige kruispunt met verkeerslichten vervangen.

 

Omleidingsroutes verkeer
Er gelden verschillende omleidingsroutes voor het verkeer:
• Het verkeer komende vanuit Terneuzen en gaande in de richting van Goes / Bergen op Zoom wordt ter plaatse met gele borden (volg letter G) omgeleid via de N254 (Bernhardweg West en Sloeweg Noord) en de A58
• Het verkeer komende vanuit Nieuwdorp / Havens 0 – 7000 / Middelburg gaande in de richting van Goes / Bergen op Zoom wordt ter plaatse met gele borden (volg letter G) omgeleid N62 Westerscheldetunnelweg, Assenburgweg, N62 Westerscheldetunnelweg, N254 (Bernhardweg West en Sloeweg Noord) en rijksweg A58.
• Het verkeer komende vanuit Terneuzen en gaande in de richting van ’s-Heerenhoek wordt ter plaatse met gele borden (volg letter B) omgeleid via N62 Westerscheldetunnelweg, Assenburgweg, Europaweg Oost, Borsselsedijk, N666 Bernhardweg West en ’s-Heerenhoeksedijk.
• Het verkeer komende vanuit Nieuwdorp / Havens 0 – 7000 / Middelburg gaande in de richting van ’s-Heerenhoek wordt ter plaatse met gele borden (volg letter B) omgeleid via N62 Westerscheldetunnelweg, Assenburgweg, Europaweg Oost, Borsselsedijk, N666 Bernhardweg West en ’s-Heerenhoeksedijk.

 

Vlot en veilig
Tractaatweg BV werkt namens Provincie Zeeland aan het knooppunt Drie Klauwen. We willen ervoor zorgen dat mensen vlot en veilig van Goes naar Gent kunnen rijden en vice versa. In 2019 is het knooppunt gereed.

 

Meer weten?
Meer informatie leest u op www.sloeweg.nl of meld u aan voor de projectnieuwsbrief: http://nieuwsbrief.sloeweg.nl.