Nieuws:

 

Verkeersmailing 10 - Verdubbeling N62 Tractaatweg


Boskalis verdubbelt de N62 Tractaatweg tussen Terneuzen en Zelzate naar 2 x 2 rijstroken. Tussen het kruispunt Zwartenhoek en kruispunt Molenverkorting wordt momenteel gewerkt aan de aanleg van de nieuwe hoofdrijbaan. Dit gebeurt zowel aan de oost- als aan de westzijde van de Tractaatweg.
Om de nieuwe hoofdrijbaan open te kunnen stellen, wordt het wegvak tussen de kruispunten Zwartenhoek en Molenverkorting een weekend afgesloten. De weekendafsluiting is:
Vrijdag 6 april 19:00 uur t/m maandag 9 april 05:00 uur.
Na de weekendafsluiting rijdt het verkeer over de nieuwe hoofdrijbaan. De bestaande Tractaatweg wordt dan omgebouwd tot nieuwe hoofdrijbaan. In het weekend van 15 t/m 18 juni volgt een tweede weekendafsluiting voor dit wegvak en wordt het wegvak opengesteld in de definitieve situatie.

 

Afsluiting


De N62 is dicht tussen de kruispunten Zwartenhoek en Molenverkorting. De kruispunten zelf zijn open.Omleiding


Doorgaand verkeer wordt omgeleid over de N252 (Terneuzen – Sas van Gent).

 


Werkzaamheden Westerscheldetunnel


Tijdens de weekendafsluiting wordt er ook gewerkt op de Westerscheldetunnelweg door N.V. Westerscheldetunnel. De toeritten naar de Westerscheldetunnelweg zijn afgesloten en de rijbaan richting het zuiden.
Verkeer vanuit Terneuzen richting de Westerscheldetunnel wordt omgeleid via de N252, evenals verkeer richting het zuiden vanuit Dow en de Westerscheldetunnel. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven en de routes van beide werkzaamheden sluiten op elkaar aan.

 

Tractaatweg app


Altijd op de hoogte zijn van de actuele verkeerssituatie op de N62 Tractaatweg, planning of andere verkeersmaatregelen? Download de vernieuwde app 'Tractaatweg' in de Appstore of Google Playstore.

 


Contact


Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u terecht bij onze omgevingsmanager Isabelle Scherbeijn van de Voorde. U kunt haar contacteren via:
• Tractaatweg@boskalis.com
• +31 (0)6 - 53 13 67 13
• +31 (0)6 - 11 15 39 10 (calamiteitennummer 24/7)